witte-achtergrond-1038-x-154-met-logo-1

Praktische informatie

We bieden zowel workshops met open inschrijving aan als workshops op verzoek, eventueel met een speciaal thema. Reeds geplande workshops staan op deze site vermeld (zie “Agenda”).

Een workshop met open inschrijving duurt gewoonlijk een dagdeel. Na een korte introductie zijn er twee opstellingen. Bij elke workshop staat vermeld of er nog ruimte is voor het inbrengen van een vraag. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je wel alvast aangeven dat je bij een volgende gelegenheid aan de beurt zou willen komen.

Heb je nog niet eerder een opstelling meegemaakt, dan vragen we je om eerst een keer als toeschouwer en/of representant deel te nemen.

Het toeschouwer en zeker ook het representant zijn is vaak een bijzondere ervaring, die veel inzicht geeft. Soms wordt er ook iets in jou zelf geraakt door wat je als toeschouwer ziet of door de positie die je als representant inneemt. Als representant draag je bij aan de opstelling van een ander én het is een verrijking van jezelf. Iedereen is van harte welkom om als representant deel te nemen.

Tarieven voor een workshop:

Met vraag:         Particulier:  €150            Zakelijk:  op aanvraag

Zonder vraag: €25 (bij 2 opstellingen), €17,50 (bij 1 opstelling)

M.i.v. 1 jan 2020 is De Kring niet langer btw-plichtig.

Marian Engels:           06-48134378                               Bram Woensdregt:  06-44510558

Correspondentieadres:  Grubbenvorsterweg 9,   5975 RA   Sevenum

KvK-nummer: 64875571